fbpx

Как цветовете на енергийните картини могат да подобрят живота и здравето ви

Цветовете са електромагнитни вълни с различна дължина и честота на трептене. Това означава, че те носят различна енергия. Светлината и цветът имат мощно въздействие върху формирането на психофизиологичния статус на човешкия организъм. Ние сме енергийни същества.

Как ще ви повлияят енергийните картини?

Въздействието на картината всъщност попълва енергийните дефицити в полето на човека и той става по-балансиран и хармоничен.

Това означава, че ако чувствате, че нещо в живота ви липсва, например пари, здраве, мотивация за работа, любов… всъщност ви липсва енергия. Липсата на енергия нарушава баланса в живота ви и това започва да се проявява във всички аспекти, където всъщност усещате недостиг.

Енергийните картини са практичен инструмент, с който лесно и бързо ще възстановите баланса и хармонията в живота си.

Взаимодействието ви с картините ще ви помогне да се почувствате по-добре, по-спокойни, с по-положително отношение към света и много скоро ще забележите и положителното отношение на света към вас – започват да се случват малки, неочаквани хубави неща и като цяло живота се променя към по-добро.

Untitled_Panorama4

Какво представляват енергийните трансформиращи картини на Energy Art?

Това са картини, нарисувани с маслени бои на платно, които рисувам с помощта на моя Висш Аз /който е в постоянна връзка с общото информационно поле и знае всичко, което ми трябва за създаването на картина/ по конкретно зададена тема.

Най-важното е ясното и точно формулиране на темата.

Каквото поискаме – това и ще получим.

Картината въздейства чрез електромагнитното влияние на цветовете и конкретните форми. Различната дължина на вълната и честота на трептене на цветовете носи различна енергия и влияе на енергийните структури в човека.

Чрез енергийните трансформиращи картини това въздействие е насочено към хармонизиране и баланс в различни аспекти на живота –  изчистване на негативни програми, неутрализиране на негативни полеви въздействия от Земята, здраве, изобилие, любов, разрешаване на конкретни предизвикателства и осъществяване на желания.

Действието на всички картини е доказано чрез радиестезични измервания, а за две от тях има и научно изследване с метода за Цветен коронен спектрален анализ и са издадени Сертификати от Научно-изследователския институт по медицинска биофизика.

Освен тези обобщени картини е възможно да поръчате ваша оригинална лична картина, насочена към осъществяване на конкретно желание, която рисувам след интервю с човека и която е съобразена с нужните точно за него цветове и форми.

Мисията на Energy Art

Започнах да рисувам трансформиращи енергийни картини, когато аз самата усетих недостиг в живота си. Не след дълго възстанових хармонията в себе си и животът ми започна да се изпълва с все повече красота и любов. Тогава близките ми започнаха да ме молят да нарисувам картини и за тях, за да им помогнат да подобрят живота си. Малко по малко започнах да виждам голяма промяна в близкият си кръг хора.

Това беше моментът, в който разбрах, че моята мисия е да рисувам картини, които помагат на другите хора да подобрят живота си. Така се роди Energy Art.

Благодарение на трансформиращите енергийни картини създадох уникален метод за личностна трансформация в различни сфери на живота на човек.

Моята мисия е да помогна на милиони хора по света да направят желаните от тях промени в себе си лесно, бързо и забавно, използвайки специално създадените за това картини във всички основни сфери на живота.

Ако и вие усещате липса на хармония в живота си, ако щастието и любовта са започнали да ви липсват, ако искате да привлечете изобилието към себе си, разгледайте енергийните картини на Energy Art тук.

Вероятно ще откриете тази, която ще ви помогне да върнете баланса и хармонията в живота си. Но, ако не я откриете и имате конкретен проблем, на който търсите решение, свържете се с мен, защото в Energy Art можете да поръчате изработване на своя уникална трансформираща картина.