fbpx

Наистина ли знаеш как да обичаш себе си?

Наистина ли знаеш как да обичаш себе си?

любов към себе си

Често задавам този въпрос на моите клиенти и те веднага отговарят „Да, аз много обичам себе си!”. След минута-две се замислят по-дълбоко над въпроса и почти всички питат „А какво всъщност означава да обичам себе си? Дали наистина се обичам толкова, колкото си мисля?”

Истината е, че любов към себе си изпитват малцина. По-голямата част от хората вярват, че щастието им зависи от любовта на другите към тях – от любовта на родителите, на децата, на любимия човек, на колегите… Не след дълго тези хора започват да изпитват големи липси в живота си. Опитват се всячески да открият човек, който да ги обича, но задачата се оказва невъзможна. Опитват се да спечелят повече, но парите никога не им стигат. Опитват се да си намерят нова, по-хубава работа, но и това се оказва невъзможно.

Защо?

Причината за това е скрита дълбоко в нас самите. През годините сме преживели липси, загуби, болки, дори страдания. Често се самообвиняваме за различни неща, без да можем да повлияем на събитията.

Така любовта към себе си малко по малко започва да изчезва и вместо животът ни да се изпълни с любов и изобилие, той се изпълва с празнота…

След години на работа с клиенти, лични консултации и изработка на стотици трансформиращи картини, открих, че има САМО едно нещо, което лекува всеки проблем, и то е: да знаеш как да обичаш себе си.

Когато хората започнат да обичат себе си повече всеки ден, е изумително как животът им се подобрява.

Те започват да се чувстват по-добре. Получават работата, която толкова отдавна са искали. Имат парите, които са им необходими. Подобряват се връзките им с хората и изчезват онези хора от живота им, които не са подходящи за тях, а на тяхно място идват нови,по-добри.

Когато човек истински обича себе си, той е способен да извърши чудеса!

Един клиент ми каза наскоро, „Ти ми даде най-хубавия подарък – подаръкът да открия истинската си същност”. Много от нас се крият от самите себе си. Затрупани в детайлите на всеки ден, в рутината, ние рядко поглеждаме навътре. В крайна сметка оставаме непознати за самите нас. Не знаем какво чувстваме, нито какво искаме…

Животът е пътуване, през което непрестанно откриваме себе си. А да откриеш истинската си същност и да разбереш кой си означава да се обърнеш навътре към себе си, и да разбереш, че имаш способността да подобриш всичко в живота си като истински обичаш и се грижиш за себе си.

Да обичаш себе си не е егоистично. Единствено, когато обичаш себе си и си изпълнен с безусловна любов, можеш да обичаш и другите.

Силата, създала светът, който познаваме, винаги се свързва с любовта. И Бог е любов. И ние сме любов.

Проблемите започват да се появяват в живота ни, когато забравим за любовта. Страхуваме се да обичаме, за да не бъдем наранени. Не обичаме, за да не изглеждаме слаби. И малко по малко зидаме дебелите стени на изолацията и нещастието около себе си. Затворени там, ние губим най-ценното – истинската любов към самите нас!

Любов към себе си

Как да се научим отново да обичаме себе си и да привлечем всичко, което искаме в живота си?

Любовта към себе си означава приемане. Да приемеш себе си такъв какъвто си, и точно такъв да се обичаш, сега!

Да обичаш себе си означава да се приемеш с всичките си недостатъци. И ако нещо не харесваш в тялото и живота си, да започнеш да работиш за подобряването му, но въпреки това да изпитваш дълбока любов и уважение към себе си.

За съжаление много от нас не заобичват себе си докато не отслабнат, докато не получат перфектната работа, докато не станат богати, докато не намерят любовта на живота си… Често поставяме условия за любовта си. Но въпреки това ние можем да се променим. Да започнем да обичаме себе си такива, каквито сме.

В момента, в който започнеш да обичаш себе си, животът ти ще придобие „други цветове”. Всеки ден ще бъде изпълнен със смисъл. Успехите ще започнат да увенчават всеки проект. Повече хора ще искат да са ти приятели. Твърде вероятно е да откриеш и правилния човек за теб, ако все още не си. И парите ти ще започнат да се умножават, защото ще правиш всичко с ентусиазъм и желание, което ще подобри резултатите ти.

Не би ли било прекрасно веднага да започнеш да изпитваш истинска любов към себе си – почти незабавно да подобриш живота си и да привлечеш всички хубави събития в него?

Да!

Тогава имаме специална покана за теб!

Включи се в Уъркшопа Любов към себе си и научи как да отключваш тайнствената сила на любовта и да я използваш във всеки аспект от живота си!

Уъркшоп ЛЮБОВ КЪМ СЕБЕ СИ

КАКВО ЩЕ ПРАВИМ НА ТОЗИ УЪРКШОП?

Ще обсъдим и ще изведем на осъзнато ниво какво ни пречи да обичаме себе си.

Ще изчистваме негативните програми и модели, които сме открили чрез лична индивидуална работа с цветовете.

Ще направим кратка медитация с картината „Аз обичам себе си и живота ми е изпълнен с любов”

Ще получите картичка на „Изчистващата картина” за да продължите процеса самостоятелно в къщи.

Ще получите и домашно задание за самостоятелна работа!

Да се научим да приемаме и обичаме себе си е процес, който изисква някакво време, осъзнаване и действия от наша страна. Нищо не става с магическа пръчица! Но нашите усилия със сигурност ще бъдат възнаградени – ще положим основите на нашия щастлив и удовлетворителен във всяко отношение живот!

Дати на провеждане:

12.10.2016 г. – 18:30 – 20:00 часа

22.10.2016 г. – 11:00 – 12:30 часа

Място на провеждане: гр. София, бул. „Христо Ботев“ №101 (ъгъла на бул. „Христо Ботев“ и ул. „Цар Симеон“)

Цена: 40 лв.

Научете се как да обичате себе си и подобрете живота си още сега!

Запазете своето място за уъркшопа „Любов към себе си“ на:

email: nina@energy-art.bg или
tel: 0878 861 122

А ТУК можете да разгледате събитието във Facebook.

Таксата се заплаща на място. Свободните места за всеки уъркошоп са 10.

Предварителното запазване на място е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

 

Вашият коментар