fbpx

Чудото на ЛЮБОВТА: Как да привлечеш идеалния мъж за теб и да имаш връзката, за която мечтаеш в 3 стъпки

Чудото на ЛЮБОВТА: Как да привлечеш идеалния мъж за теб и да имаш връзката, за която мечтаеш в 3 стъпки

Чудото на ЛЮБОВТА: Как да привлечеш идеалния мъж за теб и да имаш връзката, за която мечтаеш в 3 стъпки

Ти си само на няколко минути разстояние от тайната за привличането на истинската любов в живота си!

Точно толкова време ще ти бъде необходимо на ден, за да се заредиш с енергията на любовта и да привлечеш човекът, който заслужаваш и искаш. За да имаш връзка, която те прави истински щастлива.


* Ако искаш да привлечеш определен човек…
* Ако искаш да срещнеш „единствения” мъж за теб…
* Ако искаш да откриеш истинската любов и щастие…
Прочети внимателно тази статия до края!

Тази статия е за всички необвързани жени, които вярват в истинската любов. За всички онези дами, които всеки ден вярват, че днес може да срещнат „единствения”.
Ако си една от тях, чети внимателно! В тази статия ще научиш защо все още не си срещнала този мъж и какво да направиш, за да го привлечеш в живота си. Защото ти НЕ заслужаваш самотен Свети Валентин!

Разочарована ли си от провалени връзки, неподходящи мъже, пропуснати възможности, и най-вече самотата и тъгата, които усещаш в търсенето на мъжа, с който ще прекараш живота си? Може би вече започваш да се съмняваш, че изобщо ще срещнеш такъв мъж. Дали изобщо съществува?!

Изпадаш в дълбините на собствената си депресия и безнадеждност, убивана от мислите, че ще си останеш „стара мома”, че може би няма да имаш деца… че голямата любов е голяма лъжа… че си обречена да гледаш щастливо обвързаните си приятелки и да се самосъжаляваш цял живот.

Чудото на ЛЮБОВТА: Как да привлечеш идеалния мъж за теб и да имаш връзката, за която мечтаеш в 3 стъпки

Недей! Спри! Искаш ли вместо това да отделяш по няколко минути всеки ден, само на себе си и своя вътрешен свят, и да получиш „ключа” към истинската любов?

А откриеш ли „ключа” в себе си, ТОЙ, единственият, ще се появи като магия в живота ти!
Ще дойде и ще те завладее цялата. Няма да напуска мислите ти. Ще вълнува сърцето ти. Ти веднага ще го познаеш – защото той е единственият мъж за теб. Мъжът, с който ще бъдеш истински щастлива. Този, който ще те обича безкрайно!

Искаш ли да разбереш как да привлечеш твоя единствен мъж в живота си?

Преди да ти разкрия 3-те стъпки за привличане на идеалния мъж, трябва да знаеш това…

Човек може да привлече само онова в живота си, което е готов да получи. Това означава, че ако ти не си готова в сърцето си за тази любов, съдбата никога няма да ти я изпрати, просто защото може да я пропуснеш, завладяна от егото си.

За да привлечеш любов, трябва да дадеш любов. Но как ще дадеш любов, ако не си преизпълнена с нея?
Случвало ли ти се е да погледнеш в огледалото и да кажеш „дебела съм” или „само ако бях по-красива”, или “де да бях по-богата”, или „ако имах по-хубава работа”, или „тя е по-красива от мен”
Знаеш ли какво означават тези думи?
Те означават само едно – че ти НЕ обичаш истински себе си!

 

Как да привлечеш идеалния мъж за теб в 3 стъпки

Но защо ти говоря за теб, след като статията е за привличане на мъжа в живота ти?
Много просто – не можеш да искаш идеалния мъж, ако ти не си идеалната жена в своите собствени очи. Никога няма да привлечеш мъж, с който да бъдеш истински щастлива, ако не обичаш себе си. А всяко „ако”, всяко осъждане на себе си, всяка проява на негативна мисъл спрямо собствената ни личност е точно това – НЕобичане на себе си.

Така стигаме до Първа стъпка от системата за привличане на идеалния мъж:

Чудото на ЛЮБОВТА: Как да привлечеш идеалния мъж за теб и да имаш връзката, за която мечтаеш в 3 стъпки

1. Научи се да обичаш себе си. Истински!

Само жена, която обича себе си, се движи с гордо вдигната глава. На нея всяка дреха стои перфектно, дори и да е пълничка, само защото я носи със самочувствие. Тя е ведра и усмихната. Излъчва сила и любов, защото е пълна с любов. И става като магнит за мъжете от нейното ниво и по-високо.

Жена, изпълнена с любов към себе си, няма да привлече кой да е мъж. Тя привлича само онези, които иска. Обичаш ли себе си, няма да привлечеш беден мъж или нехранимайко. Напротив. Твоят мъж ще бъде с високи доходи и положение.

Обикновено случаите на мои клиентки показват една обща тенденция. Ще започна от там, че те интелигентни жени, с престижни професии, които се грижат за външния си вид. Но по ред причини не успяват да намерят мъжа мечта. Идват при мен, притеснени, че биологичният часовник тиктака и много уплашени, че искат любов, а нея я няма…

Всъщност, тези жени имат всичко, освен едно – истинска любов към себе си. Затова, преди да започнем работа за привличане на партньора в живота, първо работим върху тях самите с картината „Аз ОБИЧАМ Себе Си и Животът Ми е Изпълнен с Любов”. След около месец ежедневна медитация, по 5-10 минутки, с тази картина, те външно се променят. Изправят стойката си, често сменят гардероба, усмихват се постоянно, стават желана компания, където и да са; хората започват да търсят контакт с тях. А вътрешно те се чувстват преизпълнени с любов и доброта. И това се отразява във всяка сфера от живота им.

Щом дойде този момент – моментът, в който чувстват любовта към себе си, значи е дошло време за Стъпка №2, а именно определяне на това какъв мъж искаш в живота си.

Чудото на ЛЮБОВТА: Как да привлечеш идеалния мъж за теб и да имаш връзката, за която мечтаеш в 3 стъпки

2. Определи какъв мъж искаш в живота си

За всяка жена „идеален мъж” означава нещо различно, според това каква е тя самата и какво търси в мъжа.
Затова, когато си готова, обичаща себе си, истинска, женствена, отдели няколко минути и опиши НЕГО – мъжът, с който искаш да прекараш живота си.

Можеш да разделиш няколко полета с категории и във всяка да напишеш какво искаш. Например, опиши как изглежда (външност), какво работи (професия, бизнес), какви са ценностите му, какво правите през свободното си време, как се държи с теб, по какво прилича на теб, как се държи към децата, семеен тип ли е, къде живеете и т.н. В това упражнение трябва да опишеш мъжа, който си представяш и живота, който искаш с него. Опиши го така, сякаш вече е факт.

Когато си готова със списъка, можеш да преминеш към Стъпка №3. Тази стъпка е онази „малка магия” магия, която ти трябва, за да превърнеш твоята приказка в реалност. Тази стъпка е ключът към привличането на идеалния мъж в живота ти. Тя се състои в отключване на енергията за привличане на правилния мъж. Това се случва чрез картината „Любов и партньорство”.

Чудото на ЛЮБОВТА: Как да привлечеш идеалния мъж за теб и да имаш връзката, за която мечтаеш в 3 стъпки

3. Отключи енергията за привличане на правилния мъж с картината „Любов и партньорство”

Много жени мислят, че могат да привлекат идеалния мъж, без да са заобичали истински себе си първо. Знаеш ли какво става тогава? – да, те започват да привличат мъже в живота си. Буквално стават като магнит за мъжко внимание. Но нито един от тези мъже не е този, който искат. Причината е, че на енергийно ниво те не са готови за идеалния, високопоставен мъж, и съдбата им изпраща „посредствени предложения”.

Въпросът е ти какъв мъж искаш в живота си?

Ако искаш най-доброто, първо трябва да изпълниш Стъпка 1 и Стъпка 2. И едва тогава да дойде стъпка 3 – работа с картината „Любов и Партньорство”.

Обикновено е нужен около месец медитации с тази картина, за да се заредиш с необходимата енергия и да „изпратиш своето послание” към Съдбата. След това, окачени в дома ти, и двете картини ще те зареждат с нужната енергия непрестанно.

Ти сама ще видиш резултата. Той просто ще се появи в живота ти и няма да ти се вярва, че любовта мечта вече е реалност. Този мъж ще дойде сякаш от нищото и ще бъде точно такъв, какъвто го искаш. Дори и външно ще се припокриват изненадващо много характеристики.

Веднага щом го видиш, ще усетиш онова магнетично привличане. То е точно като онези сцени в началото на романтичните филми – двама души се срещат, погледите им замръзват един срещу друг, и изведнъж целият свят изчезва… да, няма как да подминеш този мъж! Няма как да сбъркаш това усещане!

Той ще е всичко, което искаш. Едва ли ще видиш недостатък. Едва ли ще се зачудиш дали наистина е той или трябва да търсиш още.
Идеалният мъж ще дойде при теб, когато си готова. Когато твоята енергия на чиста любов го привлече като магнит към себе си!

Готова ли си завинаги да загърбиш самотата?
Готова ли си да срещнеш любовта на живота си и да изживееш своята приказка?

Само няколко минути на ден те делят от мечтания мъж! Само няколко минути време със себе си и двете енергийни картини, които ще ти подаря мъжа и живота мечта!

Искаш ли да имаш този мъж? Готова ли си да положиш малко усилия и да имаш идеалния живот?
Започни да медитираш с двете картини възможно най-скоро и позволи на ЛЮБОВТА – към себе си и към него, да ти даде най-ценния си подарък – безусловното, истинско щастие!

Разгледай картините:

“Аз ОБИЧАМ Себе Си и Животът Ми е Изпълнен с Любов” –  малка картина

“Аз ОБИЧАМ Себе Си и Животът Ми е Изпълнен с Любов” – картина за стена

“Аз ОБИЧАМ Себе Си и Животът Ми е Изпълнен с Любов” – енергиен шал

“Любов и Партньорство” – малка картина

“Любов и Партньорство” – картина за стена

“Любов и Партньорство” – енергиен шал

 

Вашият коментар