fbpx

Картината „Яснота” ви показва пътя и стъпките за реализиране на всеки проект или задача

Картината „Яснота” ви показва пътя и стъпките за реализиране на всеки проект или задача

Яснота

Случвало ли ви се е да работите по проект и просто да на знаете от къде да го захванете. Работата изглежда много. Натоварването е голямо. А объркването и липсата на яснота могат да ви докарат до лудост.

Прибирате се вкъщи всяка вечер напрегнати, и вместо да си починете, мислите как изобщо ще се справите с тези задачи. Дори започват да ви минават негативни мисли като „ще напусна работа”, „не мога да се справя” или „отказвам се от този бизнес”.

Когато негативните емоции ви обземат, те ще построят действителност, в която ще се чувствате като в капан. Негативните мисли ще превърнат в реалност най-големите ви кошмари. Да, няма да се справите и с проекта. Да, може и работа да напуснете.

Но негативните мисли могат да бъдат преборени!

Хаосът и объркването могат да бъдат надвити само с едно нещо – ЯСНОТА!

 

Как картината „Яснота” ще ви помогне да завършвате успешно, и бързо, всеки проект и задача

 

Тази картина съдържа в себе си два основни елемента – цветовете и формата, която образуват. Формите в трансформиращите картини не съществуват в реалността. Именно затова влияят толкова благотворно върху съзнанието на човек.

Жълтият фон, цветът на слънцето и живота, носи светлина. И яснота. Където има слънце и светлина, всичко се вижда ясно. Именно тази светлина позволява да видите всички останали цветове. А формите са нарисувани така, че да повлияят на мозъка ви, изчиствайки „шума”.

Можете да изпробвате ефекта на „Яснота” със снимката в тази статия.

Трансформираща енергийна картина Яснота

Прекарайте само няколко минути, гледайки картината „Яснота”, фокусирани върху проблем, който имате в момента. Оставете целия свят да изчезне и картината да превземе погледа и съзнанието ви.

Гледайте картината и се опитайте да бъдете само в този момент (не в миналото или бъдещето, а сега). Усетете как цветовете повлияват мозъка ви и хаосът започва да изчезва и да се заменя с ред. Ще усетите как ви става леко и приятно. Тежестта от проблемите ще изчезне.

Останете така, докато сами не поискате да спрете да гледате картината.

А единствената причина да искате да спрете да гледате „Яснота” ще бъде, защото ще усетите невероятен порив да напишете стъпките, които до сега са ви били напълно неясни.

Усещате ли разликата, след като погледахте картината?

Хората, които се фокусират за няколко минути в картината „Яснота”, казват, че за по-малко от 20 минути дори и най-сложните казуси се изясняват в главите им и спестяват много време и възможни грешки. Една от моите клиентки веднъж ми каза, че всяка сутрин прекарва по няколко минути, гледайки картината, за да се зареди с нейната енергия и да бъде сигурна, че ще вижда решения вместо проблеми през деня.

Ако енергията на „Яснотата” ви докосна през екрана, представете си колко по-бистър ще направи ума ви и по-лесен живота ви, когато е окачена на стената в дома или офиса ви.

Тази картина ще внася „светлина” в ума ви винаги, когато се нуждаете от нейната енергия. Тя ще ви помогне да разрешите всеки проблем бързо и без никакви усилия.

Картината „Яснота” е любимият инструмент на хората, които се занимават с бизнес под всякаква форма, и често са изправени пред нови предизвикателства и задачи.

 

Яснота

Защо картината „Яснота” влияе по този начин

Картината „Яснота”, както и другите трансформиращи картини на EnergyArt, влияят чрез електромагнитното влияние на цветовете и формите върху човешкия мозък. Всяка картина има конкретно предназначение и работи в своята област, подобрявайки значително живота на човека, който прекарва по няколко минути на ден, вгледан в нея.

Ефектът на трансформиращите енергийни картини на EnergyArt и изследван и научно доказан.

Тази енергия ще промени живота ви завинаги!

 

За кого е подходяща картината „Яснота”?

Тази картина е подходяща за всеки, който се чувства объркан в най-общ план. Но и не само. Картината „Яснота” е един от най-ефективните инструменти за:

  • хората, работещи по проекти в различни фирми и организации;
  • за собственици на бизнес
  • за предприемачи
  • творци

Тя изчиства излишния шум в съзнанието и оставя и подрежда само отговорите и стъпките, от които имате нужда.

Тази картина ще:

  • Ви помогне да вършите работата си в пъти по-бързо
  • Ви даде ясните стъпки, още в началото, предпазвайки ви от излишни грешки
  • Ви даде възможност да напредвате в бизнеса и кариерата много по-бързо, и съответно – да печелите повече за по-кратко време и с по-малко усилия

 

Искате ли да виждате ясно стъпките за решение на всеки проблем; за всяка задача; за завършване на всеки проект?

Прекарвайте по няколко минути, вгледани в картината „Яснота”, когато се нуждаете от решение, и ефектът ще дойде незабавно!

Научете повече за картина „Яснота” ТУК.

Или разгледайте всички картини ТУК.

Вашият коментар