fbpx

Как да направиш 2019 година най-успешната в живота си досега

Как да направиш 2019 година най-успешната в живота си досега

Happy-Woman-

Готови ли сте да направите всичко необходимо за вашия успех?

Да, знам, че работите много, знам, че имате планове, знам, че се учите всеки ден. Това е чудесно, но дали е достатъчно? Получавате ли напълно резултатите, които искате?

Необичайно високите резултати изискват необичайни действия.

Дали не е дошло времето да получите една допълнителна подкрепа за вашия бизнес? Имате ли нужда от повече яснота, спокойствие, изобилие, радост и хармонични отношения във вашия екип? Усещате ли единството със света, в който работите? Обичате ли себе си и знаете ли, че заслужавате всичко, което искате?

Всичко е енергия – по-плътна, или по-фина. И точно фините енергии определят какво ще се случи на по-плътното физическо ниво.

 

Предлагам ви тази Нова година да опитате нещо ново и да подкрепите своята работа на енергийно ниво! Нищо не губите, може само да спечелите.

 

Разгледайте внимателно енергийните картини на ENERGYART и изберете тези, които са ви нужни за да подпомогнат вашата работа.

Една кратка медитация с картината Яснота може да ви помогне да вземете правилното решение, да си изясните коя е най-добрата следваща стъпка за създаването или реализацията на проекта ви.

Картината за хармонизиране и балансиране на пространството ще успокои напрегнатата атмосфера в екипа ви и ще ви помогне да синхронизирате работата между вашите сътрудници.

А картината Спокойствие за минути ще премахне гнева и агресията в тежка ситуация и ще ви предпази от необмислени действия, за които после бихте съжалявали.

А кой ли би се отказал от Картината за получаване на изобилието, което му е нужно? Не е за подценяване и картината за Единство със света. Нали всички сме част от него и искаме да си взаимодействаме така, че да сме полезни не само за себе си, но и за всички останали. А може би ви трябва просто картина За получаване на прекрасни чудеса?

 

Може всичко това да е ново за вас и да ви звучи странно, но това съвсем не означава, че не върши работа.

 

Послушайте интуицията си, разгледайте и направите своя избор сега – за една наистина Нова и супер успешна 2019 година!

Вашият коментар