fbpx

Ако искаш да живееш в изобилие, виж тази статия!

Ако искаш да живееш в изобилие, виж тази статия!

изобилие

Какво всъщност представляват парите?

Задайте си следните въпроси, преди да прочетете тази статия: Какво аз мисля за парите?  Хората, които притежават много пари, какви са те? Какви качества имат?

 

Повечето хора ще кажат нещо от сорта.

“Парите идват трудно”, “Парите не растат по дърветата”, “Парите никога не стигат и не могат да стигнат”или “Само бандитите и нечестнте хора притежават пари”, “При другите парите могат да идват лесно, при мен не – аз не ги заслужавам”. “Прекалено съм честна, за да бъда богата”. “Богатите хора са бездуховни и имат проблеми в семейството си”и т.н. Този списък е безкраен!

 

И какво означава това – понеже мама и тати са ви учили да бъдете честни и добри и това автоматично означава, че не можете да бъдете богати. Защото богатите хора не са честни и добри, а вие не искате да бъдете такива!

Извод: ще бъда честна и бедна! Но някъде вътре в себе си вие знаете, че заслужавате много повече. Вие заслужавате да бъдете богати и да имате много пари.

 

Нека да разгледаме какво означава думата пари?

Всеки от вас има точно толкова пари, колкото има любов към себе си  и вяра, че заслужава.

Ако вие твърдите, че обичате себе си и при това сте бедни, вие не се обичате (независимо от това, което казвате). Вселенските закони са  честни. Не можете да ги излъжете. Вие можете да излъжете себе си и другите, но не и тях! Сега вероятно ще кажете: това са глупости. Аз обичам себе си и вярвам, че заслужавам да съм богат. Но въпреки това парите не идват при мен!

 

Вижте рецептите за богатство и после ще си направите изводите:

woman

Сменете негативните и ограничаващи убеждения с позитивни!

 

Кажете си утвърждението: Аз имам сега в чантата си 1.000.000 лева! Усетете какви мисли ви идват на ум в този момент? Задай си въпроса: АКО ИСКАМ, ЗАЩО ГО НЯМА?! Това е основен въпрос, за да разберете своите ограничаващи убеждения!

Например:

  • Това е невъзможно (аз не вярвам в себе си)
  • Още не е дошъл правилният момент (не вярвам, че вече съм достатъчно добър/а)
  • Това е опасно, къде ще държа толкова много пари? (светът е опасен, няма как да ги спечеля)
  • Колко време трябва да работя за това? (аз не заслужавам при мен парите да идват лесно)
  • Ако нямам нужда да работя какво ще правя тогава? (парите са единствена цел в живота ми).

И ако продължите в този дух, ще намерите още поне 40 ограничаващи убеждения, които ви пречат да бъдете богати.

 

Какво значи ограничаващи убеждения?

Това е всичко, в което вие вярвате, че е истина, но в действителност не е съвсем така.

Например, много жени имат убеждението, че всички качествени мъже на 40 години са женени или мъжете сега са много слаби и не можеш да разчиташ на тях.

Това, разбира се, не е истина. Има свободни, разведени, има и много силни мъже, на които можете да разчитате, но хората с подобни убеждения ще срещат само такива мъже, за които вярват горепосочените неща!

 

Хубавата новина е, че освен ограничаващи убеждения, има и помагащи убеждения.

 

Например, аз заслужавам богатство. Парите идват лесно при мен. Аз имам много клиенти, които плащат навреме. Аз съм магнит за пари.

 

Без да осъзнавате и изчистите ограничаващите ви убеждения, говоренето на позитивни убеждения няма как даде резултат. Точно затова, хората, които четат умни книги, в които пише как трябва да казвате на ум тези хубави убеждения, реално не постигат резултат и се чувстват разочаровани. В идеалния вариант трябва да имате добър психолог до себе си, който да ви помогне да ги осъзнаете, но ако нямате, направете това сами.

 

Вземете и разделете един лист на две части. От едната страна напишете минус, а от другата –  плюс. Напишете: искам да имам…и накяква сума(например 10.000 евро), която искате да имате. После се запитайте: След като я искам защо я нямам?

От едната страна запишете всички ограничения и негативи, а от другата – преобръщате негатива в позитив – това са т.нар. помагащи убеждения.

Например:

–       Aз не мога да имам 10.000 евро, защото е криза  –  точно по време на криза аз забогатявам и с лекота печеля 10.000 евро!

И така с всяко убеждение.

 

Можеш да си помогнеш с картината “Изобилие”. Тя ще влее в теб енергията на Изобилието и ще полива семенцето на успеха, което сега посяваш, за да може да порасне по-бързо 🙂

И не забравяй нещо много важно – Картичката за изчистване !

Тя ще ти помогне да изчистиш негативните убеждения и когато ги направиш позитивни Картината ще ти влее енергия, за да ги сбъднеш.

За да получитe Резултат е нужно Действие!

Пожелавам ви да живеете в изобилие!

Вашият коментар