fbpx

Нумерологичен метод “Матрица на успеха”

Какво е това?

“Матрица на успеха” е нов нумерологичен метод, създаден 2006 година, който използва само рождената дата. Със специален софтуер се генерира Матрицата на човека.

Матрицата дава възможност за анализ на Архетипните енергийни програми, които сме дошли да реализираме в живота си на Земята. Тези програми са 22 на брой, и са аналогични на картите Таро.

 

Какво ще научиш от тази консултация?

Информацията от анализа на “Матрица на успеха” е изключително точна и включва анализ на:

 1. Личната същност на човека.
 2. За какво му се дава помощ свише от Вселената.
 3. Работа – с какво започва правилната за човека работа, как трябва да я върши, какво му увеличава доходите, каква професия е подходяща.
 4. Проявлението на коя архетипна енергия ще му помогне в работата и взаимоотношенията.
 5. Какви характеристики има подходящия партньор.
 6. Съвместимост между реални/потенциални партньори.
 7. Какъв е личният дълг към хората.
 8. Какво е предназначението на човека в живота му по периоди.

Как това знание ще ти помогне?

 • ще разбереш от къде са произлезли трудностите ти, какво ти е пречело до сега и как да го промениш, за да изпитваш удовлетворение от живота си
 • в каква посока е добре да насочиш действията си, за да виждаш смисъл и да се чувстваш добре
 • ще получиш отговорите на въпроси, които дори не ти е хрумвало да си зададеш, но ти показват защо всъщност ти се случва това, което ти се случва и какво е необходимо, за да промениш нежелания сценарий
 • ще имаш ясна посока накъде да се движиш, за да реализираш личните си програми по правилния начин, така че да се превърнеш в най-добрата версия на себе си.

Това е анализ на потенциалите. Какво човек проявява, и дали го проявява по правилен, или по негативен начин – това зависи от личните му избори.

Хубавата новина е, че има начин да се изчистят негативните проявления, и има начин да се развият правилните, светли проявления на всяка архетипна програма!

Каква казват нашите клиенти?

 

test 1test 3test 2

Каква е цената?

Цената е 100 лв.

Сега, през октомври ще получиш Бонус от мен – Картичката за изчистване на негативни убеждения и програми – за да се освободиш от негативните проявления на твоите Архетипни енергии.

За хората от София е добре да се видим лично, а за тези, които са от далече, консултацията може да се проведе по Вайбър или Скайп.

 

Колко време продължава консултацията?

Консултацията е около 2 часа. Информацията е наистина много.

 

Как да платиш?

Ако се виждаме на живо, в София, може да платиш на място, или ако желаеш, може да платиш с карта от синия бутон отдолу.

Ако консултацията е по Вайбър или Скайп, изисква се предварително плащане, което може да стане с карта, от синия бутон по-долу, или до офис на Еконт.

Ако си сериозен и наистина искаш да имаш яснота как да проявиш по подходящ начин твоите архетипни потенциали, за да бъде живота ти успешен и удовлетворяващ.

Плати с карта още сега тук:


 ЗАПИШИ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ във формата по-долу и аз ще ти се обадя да уточним деня и часа.

 

*Вашето име

*Вашият Email

*Телефон за връзка

* - Задължително поле


Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function Minify_HTML::__construct(), 0 passed in /home/energyar/public_html/wp-content/plugins/autoptimize/classes/autoptimizeHTML.php on line 51 and at least 1 expected in /home/energyar/public_html/wp-content/plugins/autoptimize/classes/external/php/minify-html.php:69 Stack trace: #0 /home/energyar/public_html/wp-content/plugins/autoptimize/classes/autoptimizeHTML.php(51): Minify_HTML->__construct() #1 /home/energyar/public_html/wp-content/plugins/autoptimize/autoptimize.php(250): autoptimizeHTML->minify() #2 [internal function]: autoptimize_end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/energyar/public_html/wp-includes/functions.php(3608): ob_end_flush() #4 /home/energyar/public_html/wp-includes/plugin.php(525): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/energyar/public_html/wp-includes/load.php(638): do_action('shutdown') #6 [internal function]: shutdown_action_hook() #7 {main} thrown in /home/energyar/public_html/wp-content/plugins/autoptimize/classes/external/php/minify-html.php on line 69