fbpx

НИНА АТАНАСОВА

 

Ако някога сте си задавали някой от тези въпроси, значи сте на правилното място!

“Как да обичам себе си и да привличам любовта към себе си?”
“Как мога да привлека изобилието в живота си?”
“Как мога да подобря физическото и духовното си здраве?”
“Как мога да използвам цветовете, за да подобря настроението и живота си?”
“Как да привличам позитивни хора и събития в живота си?”
“Как да стимулирам креативността си”
“Как да пречистя дома си или друго пространство от негативна енергия и влияния?”

EnergyArt обединява древни духовни учения и практики с изкуството.
Благодарение на симбиозата на двете, вие лесно можете да подобрите всеки аспект от живота си на енергийно ниво и тази промяна веднага да се отрази във физическия свят.

Който и аспект от живота си да искате да подобрите, уникалните трансформиращи картини на EnergyArt ще ви помогнат да го направите, дори и никога да не сте правили йога, медитация или други подобни практики.

Трансформиращите енергийни картини са средството, което помага промяната да стане лесно, бързо и много приятно.

Аз вярвам, че умните хора, които искат да успеят и да бъдат щастливи в днешния забързан свят, трябва да обърнат специално внимание на себе си и на вътрешната си хармония.
Балансът вътре във вас е много по-важен от външните материални придобивки.
Ако живеете балансирано и спокойно, намалите стреса и отделяте време за себе си, всичко ще започне да ви се случва по-лесно!

for-me-third

Какво правят картините на EnergyArt?

Нашите картини са инструмент за лесно подобряване на вътрешния ви свят. Те са резултат от специално разработена методика, наречена “Осъществяване на желанията”, съвместно с руски специалисти в областта на енергийните практики и учения.

Трансформиращите енергийни картини на EnergyArt са предназначени да подпомагат развитието и хармонизацията на човека в различни направления – здраве, изобилие, енергийни центрове, изчистване на програми и убеждения, хармонизиране на средата, разрешаване на конкретни предизвикателства и осъществяване на желания.

4
Защо Трансформиращите енергийни картини имат такова влияние върху човека?

Въздействието на картината всъщност попълва енергийните дефицити в полето на човека и той става по-балансиран и хармоничен.

Това са картини, нарисувани с маслени бои на платно, които рисувам с помощта на моя Висш Аз /който е в постоянна връзка с общото информационно поле и знае всичко, което ми трябва за създаването на картина/ по конкретно зададена тема.

Картината въздейства чрез електромагнитното влияние на цветовете и конкретните форми. Различната дължина на вълната и честота на трептене на цветовете носи различна енергия и влияе на енергийните структури в човека.

Чрез енергийните трансформиращи картини това въздействие е насочено към хармонизиране и баланс в различни аспекти на живота – изчистване на негативни програми, неутрализиране на негативни полеви въздействия от Земята, здраве, изобилие, любов, разрешаване на конкретни предизвикателства и осъществяване на желания.

Действието на всички картини е доказано чрез радиестезични измервания, а за две от тях има и научно изследване с метода за Цветен коронен спектрален анализ и са издадени Сертификати от Научно-изследователския институт по медицинска биофизика.

6 Как работят трансформиращите енергийни картини?

Не е достатъчно само да си купите картина и да я окачите на стената си, за да видите промяната.
Всяка трансформираща картина е инструмент, с който трябва да работите, за да усетите влиянието и и промяната в живота ви.

С картините се работи лесно – има кратка медитация и специфичен “ритуал” за всяка картина. Те ви помагат да настроите мозъка си за получаване на всичко, което искате от живота.

Ако имате 5-15 минути на ден, които можете да подарите само на себе си, значи може да получите всичко, което поискате от живота!

Точно толкова време се изисква на ден, за да започнете да усещате промяната само след няколко дни работа с вашата картина. Ще забележите как това което искате, започва да се появява в живота ви само след няколко дни!

Важно е да отбележа, че всяка картина е проверена чрез метода на радиестезия и доказано изпълнява специфичните си функции.

Трансформиращите енергийни картини са са изследвани от Scientific Research Center of Medical Byophisics.
Научните изследвания доказват положителното въздействие на нашите картини върху хората. В зависимост от спецификата на картината се наблюдава различен ефект.

Кой създава трансформиращите енергийни картини на EnergyArt?

nina-atanasova

 

Здравейте, казвам се Нина Атанасова и съм художникът, създал всички трансформиращи картини на EnergyArt.

Аз разработих и методологията “Осъществяване на желанията”, която стои в основата на това точно тези произведения на изкуството да бъдат заредени с положителна енергия, която помага на хората да подобрят живота си.

За мен EnergyArt не са само енергийни картини. Те са моята мисия!

Чрез EnergyArt аз помагам на хиляди хора по света да започнат да живеят по-пълноценно, да привлекат изобилието и любовта в живота си и най-вече, да се чувстват щастливи и удовлетворени всеки ден.

През годините пъзелът на живота ми се подреди така, че ме доведе до картините.

От 1993 г. се занимавам с рисуване, а от 1995 г. съм член на СБХ, секция „Живопис”.

Самостоятелни изложби: галерия КДК – Плевен 02.1994 г.; галерия „Клуб 50” – София 06.1996г.; галерия „Идея” – Плевен 06.1997 г.; галерия „Дрита” – София 12.2001 г.; галерия „Драка” – София 03.2002 г.; галерия „Велина” – Велинград 09.2002 г.; зала „Средец” на Министерството на културата – София 06.2003 г.; галерия „Капитанова кула” – Задар, Хърватска 06.2004г.; галерия „Алюр” – Женева, Швейцария 04.2008г. Има много участия в общи изложби и пленери.

През 2010 г. създадох авторската методика за Осъществяване на желания и фокуса на работата ми се премести върху създаването на така наречените „Трансформиращи картини”.

От 2005 г. до днес активно изучавам енергийните влияния върху човека и работа за подобряването на вътрешния баланс и хармония. През последните 11 години съм участвала в Всички нива на курсовете по системата на М. С. Норбеков, включително авторския му курс „Мастерская успеха” 2005 г. , пълния курс на Андрей Макрица „Психология на успеха” 2006 и 2007 г., всички модули на специализираните курсове по Източна гимнастика на д-р Давит Вазгенович 2006-2007 г., курсовете „Изкуството на триумфа” 2009 г. и „Смехотерапия” 2010 г., семинарите „Ароматерапия”, „Работа със стихиите”, „За любовта” през 2010г. на Моника Балаян, както и нейния Майсторски клас в Египет 2011г. От август 2011 до юли 2015 г. обучението ми продължава индивидуално при Лидия Иванова.

През Април 2016 направих дебюта си като лектор в практическия семинар за „Природни фактори за здраве и дълголетие”, организиран от Научно-изследователския институт по медицинска биофизика с ръководител проф. Игнатов.